sofiiialarssons

Krokodiltårar!

Kategori: Livet på scen

Efter att vi nu har spelat 15 fantastiska föreställningar tillsammans är det nu slut på det roliga. Igår spelade vi våran sista föreställning med revyn och det kändes riktigt tungt i hjärtat. Vilka fantastiska människor jag har fått äran att jobba med. Jag är så tacksam och lycklig över detta.
När vi kom fram till finalen och sista numret fick man verkligen kämpa för att hålla alla tårarna inne. Jag känner så mycket kärlek för alla och kommer sakna er jätte mycket.
Men allting har sitt slut och det ska faktiskt bli skönt att ha tid för lite anat nu också, jag har inte haft en enda ledig helg sedan i november så det ska bli riktigt skönt! och jag tror faktiskt att vi träffas snart igen. Grillning i sommar och sedan går året fort och snart är det dags för revy igen! :D

En liten fest baby in Las Palmas!!..

Kategori: Allmänt


Haha.. jätte söt! :)

Sjuk!

Kategori: Allmänt

Igår fick jag gå hem efter halva dagen på jobbet och idag är jag hemma. Jag har känt mig febrig och haft ont i halsen. Så jag har varit sängliggande och druckit en massa honungs te hela dagen! Men jag känner mig faktiskt redan lite bättre. :)

Tittade på filmen Bröderna Karlsson! Ganska så kul faktiskt!
:)

Här är vi! Hela Revy Gänget!

Kategori: Livet på scen

Diamantorkestern
På fredag och lördag spelar vi våra sista föreställningar och det kommer göra ont i hjärtat att avsluta det här. Men så roligt vi har haft det! Mina fina diamanter!

:)

Kategori: Allmänt

Festen i lördags var helt fantastisk! Jag har inte haft så roligt på väldigt väldigt länge! Massor med glada människor, god mat, vin, snappsar, driknar och hela faderullan! Och det sjöngs sånger, lektes lekar och det dansades hela natten lång! :)

Tack alla från Revyn! Jag älskar er!

Feeeest!!!

Kategori: Allmänt

Halloj! :D  Sorry för dålig uppdatering i veckan, men jag har haft fullt upp som vanligt. Jobbelijobba och i torsdags var jag ute med mina fina flickor Elin och Bina. Vi har ute och käka på möllan och det blev laxplanka för min del och massa prat! Supernice! :)

Igår var det revy igen och det var också supernice! :) Det gick strålande som vanligt och ikväll är det fest!!! Göran våran kapellmästare fyller 40 och detta ska firas! Han har bjudit oss alla på 40års fest! Jabadabadooooo!!
Hoppas att ni har en trevlig lördagkväll! För det ska jag ha!
KRAM!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!

Kategori: Fia bakar

Valentine's Day Myspace Comments
Har man ingen pojkvän att fira med får man mysa till det mad familjen i stället. Idag överraskade jag med god middag när dom kom hem från jobbet.
Bakad potatis med skagenröra, knaperstekta bacon och sallad. :)
Ikväll ska dom få smaka på denna lilla kladdkaks-prinsessa!! :D

Hoppas att ni också har en mysig dag!
KRAMAR!


söndag söndag söndag...

Kategori: Allmänt

Då var helgen slut igen, men den har varit jätte bra!! Föreställningarna har gått alldeles galant! :) Alla är så fantastiska! Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan alla mina underbara revykompisar. Det kommer kännas tung att inte få träffa er varje helg längre. Vi har bara tre föreställningar kvar tillsammans nu.
Känns jobbig jobbigt!

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag var med mamma på Entr'e en liten stund och fick köpt ett par svarta byxor och en grå t-shirt med panter tryck. :) Nu i kväll tittar jag på Wallander och bara myser. :)

Kram på er och sov gott!
I morgon är det Alla Hjärtans dag! :)

Är det vår idag?

Kategori: Fia bakar

Har våren kommit nu? :) Solen lyser och vi har en alldeles klarblå himmel. Helt underbart att vakna upp till. Så idag var jag och mamma varit ute och gått en lång promenad i det fina vädret. Verkligen skönt! Sedan har jag bakat kärleksmums som jag ska bjuda mina revy kompisar på ikväll! :)
Min söta lilla mamma.
Kärleksmums.

Nu ska jag in i badrummet och göra mig redo rör ännu en Revykväll!!
Kram på er! Hoppas att ni har en toppen lördag! :)

Champinjon..

Kategori: Allmänt

Är nu hemkommen från jobbet och har precis ätit en god middag! Idag blev det pasta med bacon, färska champinjoner i vitlök och persiljesås. Supergott!:)
Nu funderar jag på om jag kanske skulle gå och lägga mig i ett varmt bubbelbad?! :)

Spana in henne!

Kategori: Allmänt

Spana In denna bruden, En bästa vän och hon är ta mig fan helt Amazing! :)

Dagens låt - Ellie Goulding 'Your Song'

Kategori: Allmänt

Cirkus Likör!!

Kategori: Livet på scen



Skynda er och boka biljetter för endast 5 föreställningar återstår!

Det har nu gått ett helt år..

Kategori: Allmänt

Det har nu gått ett helt år! Det har varit både sommar och jul och nu sitter jag här denna söndag den 6 Februari!
Men vad har då hänt?
  1. Jag har flyttat ifrån Malmö till lilla Svedala som ligger en liten bit utanför. Mamma o Pappa hittade äntligen sitt drömhus här.Så det var bara att följa med. Men jag trivs jätte bra!. Här är det lugnt och skönt! och sedan tar det ju bara ca en kvart in till stan! :)
  2. Jag medverkar i Svedala Revyn Cirkus Likör!
  3. Jag har fått fast jobb på Systemtext! :D
Väldigt kortfattat med det var de som var värt att nämnas! Så man kan väl säga att livet leker! ;D


Puss!!

Varför?

Kategori: Allmänt

Varför bloggar jag inte? Jag som har en sådan fin blogg!
Men tiden var tar den vägen? Jag läser ju alltid jätte mycket bloggar, så varför tar jag inte hand om min egen blogg?
Dumma dumma mig! Skärpning!